sera sera

Sera de gradina Catalog Sere Hobby

Serele de gradina sunt sere de mici dimensiuni, cu latimi de la 3,00m la 6,00m, cu inaltimi la culme de la 1,92m pana la 2,80m , toate modelele avand proprietatea de a fi modulare pe lungime, dand astfel posibilitatea extinderii spatiului acoperit, in functie de nevoile dumneavoastra si in functie de spatiul disponibil. Structura, in functie de model poate fi realizata din teava cu diametru Ø 32mm sau Ø 60mm si este protejata impotriva coroziunii prin zincare la cald. Montarea serelor se realizeaza prin imbinari simple, neffind necesara utilizarea vreunui echipament special, fiind garantata realizarii unor solarii robuste si fiabile, ce permit obtinerea de rezultate remarcabile in activitatea de gradinarit, comparabile cu rezultatele din serele profesionale.

Sere Expo-garden & Hobby

Serele Garden-expo, si serele Hobby sunt proiectate si realizate astfel incat sa satisfaca atat exigentele profesionistilor din domeniul floriculturii cat si exigentele celor care le folosesc pentru petrecerea timpului liber si relaxare, putand avea ca destinatie prezentarea/expunerea de plante ornamentale sau cultivarea de plante;

Structurile pot fi realizate din otel galvanizat sau/si structuri din aluminiu vopsit in culori personalizate. Acoperirea poate fi realizata cu :

  • sticla (geam termoizolant - securizat);
  • policarbonat

Pe langa aceste structuri, va sunt oferite o ampla gama de mobilier specific si bancuri de lucru. Prin brand-urile GARDENITALIA si SERREGIARDINI, compania EUROPROGRESS srl s-a specializat in realizarea de structuri si dotarea cu mobilier a spatiilor garden center folosindu-se de capacitatea de proiectare a unor profesionisti din acest sector si de experienta decenala a unor societatii leader in domeniu, reusind astfel sa ofere solutii practice si inovatoare pentru dezvoltarea pe masura a garden center-ului dumneavoastra. Puteti alege dintr-o gama variata de structuri profesionale performante, proiectate de Sere Romania cu sau fara dotari, echipamente si instalatii de incalzire, irigare prin picatura, sisteme hidroponice, fertirigare, modelele fiind adaptate celor mai diverse cerinte :

  • Sere de gradina
  • Sere gradina
  • Sera de flori
  • Sere de flori
  • Sere hobby
  • Sera de gradina

Gardenitalia

Prin brand-ul GARDENITALIA, EUROPROGRESS srl s-a specializat in realizarea de structuri si dotarea cu mobilier a spatiilor garden center folosindu-se de capacitatea de proiectare a unor profesionisti din acest sector si de experienta decenala a unor societatii leader in domeniu, reusind astfel sa ofere solutii practice si inovatoare pentru dezvoltarea pe masura a garden center-ului dumneavoastra.

Serregiardini

SERREGIARDINI se naste din experienta cu serele in sectorul professional al EUROPROGRESS srl, dedicandu-se in intregime pietei de sere de dimensiuni mici si medii, sere pentru amatori, gradini de iarna, acoperisuri pentru piscine, verande.

detalii aici