sera sera

Sere Romania

In sectorul horticol, care are o importanta fundamentala in productia de plante si legume, suntem in masura sa indeplinim oricare dintre exigentele dumneavoastra in legatura cu proiectul pe care vi-l doriti, modelele structurilor noastre si inovatiile tehnice exclusive conferind o imbunatatire semnificativa a performantelor: mai multa lumina, o rezistenta mai mare, evitarea aparitiei picaturilor din condens si un volum mai mare. Toate structurile proiectate pot avea forma rotunda sau gotica. Sunt astfel disponibile o multitudine de modele de solarii si sere tunel-bitunel-multitunel, variate ca tip de structura si dotari, atat in varianta cu acoperire din folie PVC in simplu sau dublu strat gonflabil, dar si sere acoperite cu sticla.

Consultanta tehnica

Suntem gata sa configuram si sa realizam proiecte integrale, la cheie. Putem sa oferim suportul tehnic necesar si consultanta pentru clientii nostrii , in scopul alegerii celor mai bune solutii, adaptate tipului de cultura pe care doresc sa-l cultive, climatului sau adaptate particularitatilor amplasamentului.

Consultanta agronomica

Experienta consistenta in acest domeniu ne-a invatat cat de importanta este activitatea persoanei care se va ocupa direct de departamentul productie in sera, iar din acest motiv, noi putem oferi doua modalitati de expertiza: Supervizare agronomica de la distanta sau Supervizare agronomica la fata locului. Astfel, Europrogress a mentinut si dezvoltat relatiile cu o serie de tehnicieni si specialisti din domeniul culturilor in sera ( master-growers) din diferite tari. Multi dintre acestia si-au demonstrat calitatile si experienta pe mai multe continente si in varii tipuri de culturi.

Consultanta financiara - Proiecte cu fonduri europene

Europrogress a dat valoare adaugata posibilitatii de a oferi suport in scopul facilitarii realizarii de dosare si documentatii tehnice de specialitate in scopul obtinerii de finantari pe termeni scurt, mediu sau lung pentru proiectele de sere. Bunele raporturi pe care le avem cu cateva companii de consultanta specializate in acest domeniu, ne permit sa ajutam clientii nostri in scopul obtinerii celor mai bune conditii si realizarea proiectelor in cel mai scurt timp.

detalii aici