sera sera

Consultanta tehnica

Europrogress este gata sa realizeze proiecte integrale, la cheie. Putem sa oferim suportul tehnic necesar si consultanta pentru clientii nostrii , in scopul de a le oferi cele mai bune solutii, adaptate tipului de cultura pe care doresc sa-l cultive, climatului sau adaptate particularitatilor amplasamentului.

Consultanta agronomica

Experianta consistenta in acest domeniu ne-a invatat cat de importanta este activitatea persoanei care se va ocupa direct de departamentul productie in sera, iar din acest motiv, noi putem oferi doua modalitati de expertiza: Supervizare agronomica de la distanta sau Supervizare agronomica la fata locului.
Astfel, Europrogress a mentinut si dezvoltat relatiile cu o serie de tehnicieni si specialisti din domeniul culturilor in sera ( master-growers) din diferite tari. Multi dintre acestia si-au demonstrat calitatile si experienta pe mai multe continente si in varii tipuri de culturi.

Consultanta financiara - Proiecte cu fonduri europene

Europrogress a dat valoare adaugata posibilitatii de a oferi suport in scopul facilitarii realizarii de dosare si documentatii tehnice de specialitate in scopul obtinerii de finantari pe termeni scurt, mediu sau lung pentru proiectele de sere. Bunele raporturi pe care le avem cu cateva companii de consultanta specializate in acest domeniu, ne permit sa ajutam clientii nostri in scopul obtinerii celor mai bune conditii si realizarea proiectelor in cel mai scurt timp.